Egy narkós betörő majdnem elütötte az őt üldöző nyomozót

Egy 33 éves kábítószerhasználó férfi nem csak betört egy házba, hogy ékszert lopjon, de később meneküléskor autójával veszélyeztette az egyik nyomozó testi épségét is.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2015. július 6-án Nyíregyházán fogták el azt a 33 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint két nappal korábban Nyírbátorban behatolt egy lakásba, ahonnan ékszereket tulajdonított el.

A férfi elfogásakor ellenszegült a rendőri intézkedésnek, autójával veszélyeztette az egyik nyomozó testi épségét. A gyanúsított járművében az eltulajdonított ékszerek mellett nagyobb összegű készpénzt, körülbelül 6 gramm kábítószergyanús anyagot, illetve olyan elektronikai eszközöket is találtak a rendőrök, amivel feltehetően más gépkocsik távirányítóját lehet blokkolni.  

Mindezért F. Krisztián 33 éves nyíregyházi tartózkodási helyű mátészalkai lakossal szemben

  • hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tesznek az ügyészségen,
  • lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a Nyírbátori Rendőrkapitányság,
  • és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával nyomozást rendelt el a Nyíregyházi Rendőrkapitányság is.

A gyanúsítottat a Nyírbátori Rendőrkapitányság vette őrizetbe, előzetes letartóztatását kezdeményezik. A rendőrök azt is vizsgálják, hogy a távirányító-blokkolót hol használhatták.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Tünti-divat: kint casual-military, bent normcore hódított

Duplán durva idő lesz holnap Debrecenben!

Close