Coulibaly újra a Lokiban?

Több helyen megírták már, hogy Adamo Coulibaly, a DVSC korábbi csatára, aki 4 éven keresztül játszott a Loki színeiben visszatérhet a debreceni csapathoz. A Loki a Nagybánya csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést, a találkozót a helyszínen nézte végig Coulibaly, aki legutóbb a francia Lens csapatában focizott.

Elképzelhető, hogy a francia csatár visszatér a csapathoz. Legalábbis erről árulkodnak Szima Gábor szavai, aki újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a klub szeretné visszaigazolni a játékost. Coulibaly pályafutása valóságos tündérmese, ezt írja róla a Wikipédia:

2006-ban még egy párizsi külvárosban, Poissyban, a Peugeot gyárban éjszakai műszakos targoncavezetőként dolgozott, hogy kiegészítse a francia hetedosztályú RC Neauphle-Le-Château-nál futballistaként keresett sovány jövedelmét. A 2011-12-es szezonban 20 góllal járult hozzá a veretlenül bajnokságot nyert DVSC bajnoki címéhez, amivel a gólkirályi címet is megszerezte.

A 2012-2013-as szezonban is csapata meghatározó, és legeredményesebb játékosa volt, a Győri ETO FC elleni kupadöntőben két gólt szerzett, a DVSC pedig 2-1-re győzött.

2013 nyarán a francia másodosztályú RC Lens-hez igazolt.

Ahol egyébként remekül játszott, az első évben feljutottak az első osztályba, ahol sok jó meccse volt a támadónak, többek között ilyen gólokat lőtt. Ezt például a sztárokkal telepakolt PSG-nek.

Nem kérdés, hogy erősödne vele a csapat, de ha ő jön, akkor ki menjen?

Via DVSC.hu / Figyelő

Read previous post:
Fának, majd kerítésnek ütközött autójával apa és fia Debrecenben

Szép napot, Debrecen!

Close