Különleges programkombó a Campuson – Foci és koncertek

Könnyűzenei fesztiválon szokatlan, Magyarországon sosem látott rendezvénykombinációra kerül sor a Nagyerdőn. Július 23-án a DVSC-TEVA és a Quimby lép fel Debrecenben.

A DVSC labdarúgó csapata bejutott az Európa Liga második körébe, ahol a lett Skonto Riga csapatával mérkőzik a harmadik körbe jutásért. Az első meccset Rigában, Lettország fővárosában játsszák, viszont a sorsdöntő debreceni visszavágóra a Nagyerdei Stadion környezetében megrendezett Campus Fesztivál első napján kerül sor.

A DVSC és a fesztivál szervezői megállapodtak, hogy a rendezvény és a klub kölcsönös figyelemmel kezeli egymás közönségét, így a szurkolók és a fesztiválozók közös programon vehetnek részt, ha úgy döntenek. Céljuk, hogy a különleges alkalom emlékezetessé váljon mindenki számára.

A DVSC a stadion D7 és D8 szektorát biztosítja a fesztiválozóknak, akik kedvezményes áron, 300 Ft-ért juthatnak jegyhez a nemzetközi kupamérkőzésre. Keressétek a DVSC-standot! Szurkolói kártya nem szükséges a találkozóra. A fesztiválról érkezők számára a Pallagi út felőli rámpa vezet a legkönnyebben a Nagyerdei Stadion kapuihoz. A mérkőzés után a Campuson 19:30-kor kezdődik a nagyszínpad programja, így senki nem marad le a Quimby koncertjéről.

Aki a 2015-16-os bajnokságra érvényes szezonbérlettel és a fesztivál csütörtöki napjára is érvényes belépővel rendelkezik 300 Ft értékű italjegyet kap ajándékba, melyeket a mérkőzés napján lehet beváltani a fesztivál területén lévő büfékben.

A fesztivál iránt nem érdeklődő Loki-szurkolók számára az Ady Endre út felőli és az Állatkertnél lévő feljárók biztosítanak be- és kijárást.

Via dvsc.hu

Read previous post:
Eltűnt egy 66 éves hosszúpályi férfi

Éjszakai buszjáratokat indítanak a Campus Fesztivál ideje alatt

Close