Ismét jön a kánikula Debrecenbe!

Már ma is érezhetjük, hogy melegszik felfele a levegő, ám még időnként megnövekedhet a felhőzet. A következő napokban azonban ismét 30 fok fölé emelkedik majd a hőmérséklet.

A mai napi hőmérsékleti maximum 29 fok, és kis eséllyel számíthatunk esőzésre is a délutáni órákban. Az ég felhős, azonban egy pólóban nyugodtan elindulhatunk otthonról!

Csütörtökön már akár 33 fokot is mérhetünk, de még mindig nem lesz tiszta nyári nap, gyenge záporra figyelmeztetnek a meteorológusok. A légmozgás mérséklődik, és érezhetően erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken az egész napunkat a meleg nyári napsütésnek vethetjük alá, a kánikula fokozódik és napközben már akár 37 fok is lehet. Az UV sugárzás nagyon erős lesz, így próbáljunk minél szellősebben öltözködni, és ne felejtsük el a fokozott folyadék bevitelt.

Szombaton már 34-39 fok is lehet, tetőzni fog a forróság, a nap ragyogóan fog sütni, felhőt nem látunk majd az égen. Irány a strand!

Vasárnap azonban kissé változik majd az idő, az akár 36 fokos napi maximum közben zivatar várható és hidegfront erős széllel. A napi minimum 21 fok lesz.

Ennek megfelelően öltözködjetek és készüljetek, ha elindultok otthonról!

Forrás: Időkép

Read previous post:
Állami földekhez jutó oligarcháktól tart a Jobbik!

2018-ra egymillióval nőhet a magyar állampolgárok száma!

Close