Retkes marad mindenki

Legalábbis úgy néz ki, hogy a kormány jól befürdött a mosógépcsere programmal, ugyanis nagyon rövid idő alatt kimerült az a keret, amelyből lebonyolították volna az egész programot. Az MTI a következőt írja:

A pénzügyi keret kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerdán felfüggesztette a mosógépcsere-pályázatok befogadását a közép-dunántúli régióban is.

A régióban július 16-án, csütörtökön 10 óra 30 percig lehet még pályázatokat beadni. A pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást. Azok a sikeres pályázatok, amelyek a keret kimerülése miatt nem jutnak támogatáshoz, tartaléklistára kerülnek, és az újabb források rendelkezésre állása esetén válnak támogathatóvá – közölte a minisztérium.

Az Otthon Melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere-pályázat július 1-jén a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd július 6-án a dél-dunántúli, július 7-én a közép-magyarországi, július 8-án az észak-alföldi, július 13-án a dél-alföldi, július 14-én az észak-magyarországi, július 15-én pedig a közép-dunántúli régióban folytatódott. Mind a hét régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt.

forrás: MTI

 

Read previous post:
Lopott az ivócimborájától, majd drogot is találtak nála

Kötelezővé tennék a rendezvények hangerősség szerinti besorolását

Close