A kormány direkt szúrja magát tökön ezekkel a plakátokkal?

Már a menekültellenes gyűlöletkampány plakátjai sem azért lettek elsősorban híresek, mert undorító féregségek voltak rájuk írva, hanem mert a Vastagbőr Blog és a Magyar Kutyapárt viccesnek gondolt ellenplakátjai népszerűvé tették az eredeti darabokat is. Emlékeztek még az eredeti plakátok szövegeire, mondjuk a nem veheted el a magyar munkáját részleten kívül? Na ugye.

Valami hasonló lesz majd a Magyar Reformok Működnek sorozattal is, ugyanis már tegnap este elárasztották az internetet a különböző újraértelmezések. Én, ha orbánista kommunikációs stratéga lennék, egy fehér papíron levezetném, hogy mennyit nyerek ezekkel a sokszor kontraproduktív 70-es évekbeli diktatúraszellemiséget zseniálisan visszaidéző propagandaplakátokkal és mennyit veszítek azáltal, hogy nevetségessé válok azok előtt is, akik egyébként nem foglalkoznának politikával.

De mivel szerencsére nem vagyok fideszes péeres, ezért most csak megmutatom nektek, hogy az internetes felhasználók hogyan nevették ki az újabb faszákvagyunkkampányt.

spamdog.tumblr.com
haopepe.tumblr.com
Cink.hu
nokiatolto.tumblr.com
jylljylljyll.tumblr.com
cink.hu
Read previous post:
Marhahúsként adták el a 140 levágott lovat

Sárgaszakállas maki született Nyíregyházán

Close