Orbán kedvenc gázszerelője Debrecenben szerzett érdekeltséget

Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor új kedvenc oligarchája remek stratégiai érzékének köszönhetően úgy döntött, hogy az éppen újraszabályozás alatt álló klíma,- és hűtéstechnika bizniszbe száll be. A terület egyik legnagyobb és legsikeresebb szereplője a debreceni CLH Kft., amelybe Mészáros nemrég bevásárolta magát. A társaság az elmúlt három évben nagyjából 100 millió forintnyi tiszta bevételt termelt.

A felcsúti polgármester, akinek a jó üzleti érzéke következtében 2010 óta egyre csak gyarapodik a vagyona, még nem tudni, hogy mekkora részesedést vett a CLH-ban. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy uniós jogszabály miatt létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hivatalt, amelynek a vezetője a Bolygó Kapitánya lett amelynek komolya hatása lesz a szektorra a jövőben.

Fontos változás, hogy a klímaberendezések gyártására például csak az lesz jogosult, aki megfelel a hivatal által meghatározott képesítésekkel. Amennyiben a gyártók nem rendelkeznek ezekkel a képesítésekkel, úgy a bíróság akár ötmillió forintos bírságot is kiszabhat.

Via

Read previous post:
Közel három hektáron ég a száraz fű Nagyhegyes és Nádudvar között

Majdnem a Debreceni Egyetem lett a sátán egyeteme

Close