Kedves Campus, épphogy továbbjutottál – 0. nap (FOTÓKKAL)

A tegnapi nappal kezdetét vette Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja a Campus. Az elkövetkező napokban minden nap olvashattok majd a Campus Fesztiválról a 4024 virtuális hasábjain szöveges, képes, sőt, még videós beszámolókat is, és persze a tegnapi naphoz hasonlóan napközbeni, már majdnem élő bejelentkezés is lesz.

A fesztiválok nulladik napjai általában arról szólnak, hogy a sátrazók elfoglalják a tábort, a kitelepülők kitelepülnek, a sajtósok meg szemügyre veszik a helyszínt, meg azért vannak esti fellépők is, hogy ha már összegyűlt ennyi ember, akkor azok ne csak nézzék egymást a sötétben.

A nulladik nap nagyágyúi a Fish!, az utoljára együtt látható Heaven Streat Seven és a Vad Fruttik voltak, az előttük és a közöttük lévő teret a The Grenma, a Puskás Petivel felálló The Biebers, a Chrome RT, valamint “sokan mások” töltötték ki, több, kevesebb sikerrel.

A délutánra és a kora estére az volt jellemző, hogy amíg a zenekarok bent pengettek, addig a tömeg a fesztivál területén kívül, kocsmákban, standoknál mulatott. Ez a tendencia fordult meg este 10 óra után, és hirtelen akkora tömeg lett a Telekom Hall előtti téren, mintha ingyen ekit osztogatott volna a szertől kényszeresen levegőbeharapdáló Papp László.

És most lássuk mindezt képekben:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.734807499981535.1073741838.514804208648533&type=3

Érdekes volt látni, ahogy a Campus Fesztivál beindul, meglátjuk, ma hogyan folytatódik!

Maradjatok túnolva!

Read previous post:
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: Campus Fesztivál 0. nap

Aranykor és felszámolás: így szűnt meg Hajdúnánás egykor legnagyobb üzeme, a Tungsram alkatrészgyár

Close