Ott lesznek a debreceni ultrák ma este a Nagyerdei Stadionban

A bizonytalan infók és a jegyvásárlás feltételeinek hirtelen megváltoztatása ellenére ott lesznek a Loki szervezett szurkolói csoportjai a Skonto Riga elleni Európa-liga selejtező visszavágóján, ami 17 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. Aki esetleg nem tud kimenni a helyszínre, az élőben követheti a mérkőzést a Duna World-ön.

Az Ultras Debrecen az alábbi közleményt jelentette meg oldalán tegnap este:

Tisztelt Szurkolótársaink!

Az elmúlt napokban megtapasztalt jegyvásárlási mizéria is rávilágít arra, hogy milyen állapotok uralkodnak ma a hazai labdarúgásban. Másokkal ellentétben, mi tartottuk magunkat ahhoz, amit korábban kijelentettünk. Be kell látni, hogy amikor óráról-órára jelennek meg különböző információk a meccslátogatással kapcsolatban, nekünk is nehéz mindenre megfelelő módon reagálni. Ennek ellenére az a döntés született, hogy a debreceni csoportok RÉSZT VESZNEK a holnapi mérkőzésen és aktívan fogják buzdítani szeretett csapatukat.

Megkérünk mindenkit, hogy a holnapi rendezvény előtt gyülekezzünk a Hódosnál, majd 30 perccel a mérkőzés előtt vonuljunk át együtt a stadionhoz! Ami még fontos, hogy mindenki egységesen FEHÉR pólóban jelenjen meg!
Mivel a rendőrség minden eszközzel megpróbálta ellehetetleníteni, hogy végre hangulattal és szurkolókkal teljen meg a Nagyerdei Stadion, ezért figyeljünk oda és ne üljünk fel semmilyen provokációnak!

A 12. játékos újra a pályára lép! A szurkoló nem bűnöző!

Read previous post:
Ugyanúgy szükség van Wellhello-ra, mint Makrohangra – interjú Süli Andrással, a Campus Fesztivál programszervezőjével

Hoppon maradtak a libákat élve tépők a Debreceni Törvényszéken

Close