Így csapott pofán a Wellhello Fesztivál – 1. nap (FOTÓKKAL)

Akkora ütést mért rám a Campus Fesztivál első napja, hogy csak most, délután tértem magamhoz. A langyos nulladik nap után valósággal robbant Magyarország legolcsóbb nagy fesztiválja. És hogy miért erősítem ezt az egyébként jól kitalált péer-mondatot? Hát azért, mert a Campus tényleg nagy fesztivál lett, a szó szoros értelmében. Nagy fellépők, nagy tömeg, kicsi drónok, kabalafigura, elfogadható árak, stb.

Caro Emerald valóságos üde színfolt volt a fellépők között, nagy fel a szervezőknek, hogy az itthon kevésbé ismert énekesnőt a nagyszínpadra merték rakni. Ami viszont bőven elbírt volna egy nagyobb színpadot, az a Wellhello volt. Már nagyon régen láttam ennyi embert ilyen kis helyre bezsúfolódni, nem is tudom, minek köszönhető, hogy nem történt semmi baj. A legkellemesebb csalódás az éjszakai OTP-s veretés volt, amely akármilyen ellenszenvesen is hangzik, nagyon király élmény volt.

A 30y, a Quimby és a hozzájuk hasonló nagy fesztiválrutinnal rendelkező zenekarok csak hozták a tőlük megszokottat, kissé unalmasak voltak.

Ami viszont átlagon felüli az idei Campuson, az a kaják és standok választéka, minősége. Persze akadnak jócskán túlárazott dolgok, és ha nagyon akarunk, akkor itt is lehet DiVinózni, de van például olyan kitelepülés is, ahol zsíros kenyeret lehet kapni kovászos uborkával.

Itt egy kis videó, amin hajnalban Csende Gergő, felelős szerkesztővel veretjük! Az első napról készült galériát megtaláljátok a produkciónk alatt.

Read previous post:
Megtalálták a Föld testvérét!

A debreceni képviselőtestület megbocsájtja Ágoston Tibor holokamuzását!

Close