Tu tá tutá, tu tá tutá, tu tá tutá – Campus Fesztivál, 2. nap (FOTÓKKAL)

A Campus középső napján gyakorlatilag a Telekom Hall funkcionált nagyszínpadként, hiszen itt lépett fel a Modestep és nem sokkal utána Wilkinson is.

Mondjuk érdekes belegondolni, hogy hogyan működött volna a Modestep prüttyögése, vagy a Wilkinson-féle tu tá tutá a nagyszínpadon. Talán leginkább sehogy. A nap legnagyobb meglepetése a Cloud9+ együttes volt, akik a körítés ellenére élőben tényleg lendületes zenét játszanak. Meg merem kockáztatni, hogy tegnap ők voltak a legjobbak. A tömeg egyébként megtalálta magát, nem voltak üresjáratok, működtek a helyszínek, egyedül talán a nagyszínpad volt kicsit kiábrándító, a Brains koncertjén konkrétan csak lődörögtek az emberek.

A tömeg kapcsán fontos megemlíteni, hogy a Nagyerdőn gyakorlatilag két fesztivál zajlik. Egy bent, amit úgy hívnak Campus Fesztivál, egy pedig kint, a Lom kocsma előtt. Érdekes, de éjszaka kint, a Lomnál gyakorlatilag többen szoktak lenni, mint egyes benti fesztiválhelyszíneken. Nem tudni, hogy a benti ár töredékéért kapható pia, vagy a jó elhelyezkedés teszi inkább, de az biztos, hogy ha elindulsz a Campusra, akkor legalább egyszer azon kapod magad, hogy a Lom pultjánál állsz és vagy a haverodra, vagy a csajodra, vagy a sörödre vársz.

Ezek után méltán vetődik fel a kérdés, hogy mit is jelent egy fesztivál, pontosabban maga a fesztiválélmény. Ma a zárónapon elelmélkedhetünk ezen.

Read previous post:
Marad a száraz, brutális kánikula egész Hajdú-Biharban!

Ismét a debreceni a legnépszerűbb vidéki egyetem

Close