DEBRECORDS: Itt a Tankcsapda legújabb klipje!

A magyar tinédzserek kedvenc rockegyüttese ezúttal ironikus önparódiával jelentkezett!

Legalábbis én végigröhögtem az egészet. Annyira túltolták benne a béna filmes kliséket és az irritáló bohóckodásokat rocksztár allűröket, hogy az már szinte komikus. Merem remélni, hogy ez volt a céljuk vele, és tényleg nem gondolták komolyan, hogy a mértéktelen hatásvadászat bárkit is lázba tud hozni, aki látott már valaha videoklipet életében. Különben ez produkció is egy újabb szeg – nemcsak saját karrierjük, de úgy általában véve a rockzene koporsójába is.

Persze tudom, hogy ezen nincs mit fennakadni, régen túl vagyunk már azon a ponton, amikor nevetségessé vált a rocksztárok önfényezése. De rég láttam ilyen szép fröccsöntött, kommersz zeneipari terméket. Sőt, ez inkább már pornófilm!

Drunk teen girls fucked hard in the ear by three homeless guys

Izgalmas pózok, kinyújtott nyelvek, hülye fejek és orbitális élvezések – tulajdonképpen tényleg pont úgy működik az egész, mint egy szilikoncicis hardcore pornó. Épp olyan megcsinált, lelketlen, üres, túljátszott és közhelyes minden pillanata. Ez a párhuzam akkor válik csak igazán ijesztővé, amikor a végén a színpadon felállított tankok ágyúiból kicsapódó lángok cumshotként beleejakulálnak a néző arcába. Persze, ki milyen fejet vág hozzá.

Read previous post:
Menekültekre vadászó rasszista fiatalok lőttek ártatlan emberekre Bécsújhelyen

A lengyeleket is foglalkoztatja a menekülttéma

Close