Hétfőtől lehet jegyet vásárolni a szeptemberi magyar-román meccsre

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint a szervezők a szurkolói kártyával nem rendelkezőknek legalább 500 jegyet biztosítanak. Ők a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1.) működő Ticket Express jegyirodában személyesen vásárolhatnak belépőt személyi azonosításra alkalmas igazolványuk bemutatásával. Külföldi állampolgárok ugyancsak ezen a két helyszínen juthatnak jegyhez.

Az MLSZ múlt szerdai tájékoztatása szerint a szurkolói kártyával rendelkezők az interneten (https://meccsjegy.mlsz.hu/), a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában is hozzájuthatnak meccsbelépőikhez. A találkozóra az előző mérkőzésekkel azonos árakon lehet jegyet venni: a kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11 000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzést a 20 ezer néző befogadására alkalmas Groupama Arénában rendezik.

A szeptember 7-én, Belfastban sorra kerülő Észak-írország – Magyarország Eb-selejtezőre szintén hétfőtől lehet jegyet váltani. A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (mintegy 16 000 forint) lesz.

A kártya nélküli szurkolók tehát rágódhatnak a szépen eléjük dobott csonton, az 500 belépő kutyafüle. Reméljük, az igazi hangulat nem ezen a döntésen fog múlni, ugyanis minden fanatikusra szükség lesz a várhatóan sorsdöntő eb-selejtező alkalmával.

 

via MTI

 

Read previous post:
Elindult az utolsó tankönyvszállító kamion az Alföldi Nyomdából

Baleset miatt félpályás útlezárás a 33-as számú főúton

Close