Terjed a Molnár-kór: újabb hihetetlen műugrások a vb-n

Molnár Krisztián vírusvideója szó szerint fertőz: a magyar srác mindössze pár napja töltötte fel műugró-paródiáját, máris élesben próbálják meg felülmúlni a Tsunami 2000-et. Ezúttal a dél-koreai Kim Nami döntött úgy, ideje maradandót alkotni.

Az ifjú sportolóhölgy a 3 méteres műugrás selejtezőjének első körében ugrott először, ám a rossz lendületvétel után már ő is érezte, esélytelen lesz akár a gyakorlat elkezdésére is, így már a levegőben feladta, látható is, ahogy a csalódottság kiül az arcára, miközben a vízbe pottyan. A talpra érkezés egyébként a szuper toronyugrás (vagy más néven sziklaugrás) műfajában igazán elterjedt, szegény Kim így nem is számíthatott másra, mint abszolút nulla pontra.

Az első ugrás

Kicsivel később következett a második kör, ahol Kim ugyanazzal a gyakorlattal próbálkozott, mint az előtte korábban ugyancsak mulatságos pillanatokat okozó ausztrál Maddison Keeney. A dél-koreai versenyző ugyan elkezdte a mozdulatsort, ám a végére teljesen szétesett, és embriópózban zuhant a medence vizébe – ez már csak azért is meglepő, hiszen neki 2 méterrel több “ideje” volt, mint kolléganőjének. Sajnos a pontozóbírák ezt sem tudták máshogy értékelni, csak csupa kerek számmal. Így Kim Nami két kör után 0.0 ponttal állt a selejtező legutolsó helyén, ahonnan nem is tudott később elmozdulni.

A második “gyakorlat”

Ezek után akármennyire is próbáltam más magyarázatot találni, nem sikerült: Molnár Krisztián egész egyszerűen az interneten keresztül fertőzte meg az élsportot. Gratulálunk neki!

Read previous post:
Eldőlt: Peking rendezi a 2022-es téli olimpiát!

A munkanélkülieknek a lét a tét – már a kerítésépítésre is van behívó!

Close