Egyszer volt egy rózsaszín roller..

Úgy tűnik, hogy egy férfinak rózsaszín rollerre volt szüksége, ezért addig folytatott sorozatos lopást, míg nem talált egyet. Az encsi lakó LCD televíziót is magával vitt egy lakásból, de szerencsétlenségére egy rendőr meglátta őt, miközben biciklin szállította azt.

Harmadszor is visszament, hátha talál egy kék rollert is… de megzavarták

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. július 29-én 15 óra előtt egy-egy bérházból egy rollert és egy LCD televíziót tulajdonított el. A tolvaj harmadszor is visszament, de az egyik korábbi sértett megzavarta kutakodása közben, így a férfi elmenekült a helyszínről.

Egy rendőr emlékezett rá

Az Encsi Rendőrkapitányság egyik, aznap szolgálatot teljesítő rendőre emlékezett rá, hogy a megadott személyleírás alapján látott egy fiatal férfit, aki kerékpárján televíziót szállított.

A sértettek visszakapták a tévét és a rózsaszín rollert is

A rendőrök miután azonosították, elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Tamás 24 éves encsi lakost. A rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A terheltnél tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított értékeket, amelyeket a sértettek visszakaptak.

via police.hu

Read previous post:
Debrecen Street Art 2015

Az augusztusban újranyíló MÁV-vonal német színvonalú lesz – mondja az államtitkár :DD

Close