Íme, a Miss Hajdú-Bihar 5 legjobb pillanata a kulisszák mögül

Tegnap este a Kölcsey Központban rendezték meg a Miss Hajdú-Bihar 2015 döntőjét, amelyen, ahogy mondani szokták, 13 gyönyörű lány mérte össze a szépségét a koronáért. A versenyt végül Molnár Dominika nyerte, az első udvarhölgy Tóth Valentina, a második Tomasovszki Szandra lett. A 4024 különdíját pedig Durkó Diána vihette haza.

11896252_10206959673127474_2651398608951863469_n
Durkó Diána, a 4024 arca

Amikor kiderült, hogy az oldalunkat én képviselem majd a rendezvényen, rögtön elhatároztam, hogy majd, ha beszámolót írok, akkor kicsit személyesre veszem a figurát, és megmutatom, hogy mi volt az én 5 kedvenc pillanatom a versenyen.

Pilóta keksz

A zsűri asztalán a következő dolgok foglaltak helyet: 3 ásványvíz: 2 mentes, 1 buborékos, 1 pontozólap, lista a lányokról, a neveik mellett mini jellemzésekkel, 1 toll, 1 szóróanyag és egy tálka, tele sós rágcsával. Minden tálban volt egy édes falat, egy Pilóta keksz, amire nagyon pályáztam, de valahogy a miénkből hamar eltűnt.

Asha Bhat

Ott ült a zsűriben a Miss Supranational 2014 győztese, az indiai modell, Asha Bhat is, aki nemcsak, hogy gyönyörű, de még kedves is, hiszen a szünetben a huszadik közös fotót kérő kislányt is ugyanúgy fogadta, mint az elsőt. Ha nem lettem volna gyáva, akkor én is készítettem volna vele egy képet, meg akkor már azt is megkérdeztem volna, hogy ismeri-e Aziz Ansarit.

Fricska

Vannak dolgok, amelyeket nem szeretek túlzottan. Ilyenek a hippik, a kommunisták, a rockerek, de sok dolog ide tartozik még, többek között a Jazz és a néptánc is. Na most ehhez képest, a Fricska táncegyüttes produkciója közben rákvörösre tapsoltam a kezem, annyira zseniális műsort adtak a srácok. Iszonyú gyors kéz és lábmozdulatok, pergő produkció, király hangulat. Nem csoda, hogy sokáig jutottak a Britain’s Got Talentben.

Nokia 6210

A rendezvény messze legérdekesebb része a zsűrizés volt. A verseny egy pontján az ítészek, akik között én is ott voltam, elvonultak egy kis helyiségbe, ahol eldöntötték, hogy kinek a fejére kerül majd a korona. Én még ennyi fontos, elegáns, komoly ember között soha nem voltam, így csak meghúzódtam a sarokban és amikor kérdeztek beszéltem, amikor szólítottak nyújtottam kezem. A kezdeti kavarodásban a magyarul nem beszélőknek eleinte senki nem fordított, így párszor újra kellett kezdeni a megbeszélést, de végül sikerült meghozni a nagy döntést. Visszagondolva, a legjobban nem a feszülős ingek, a vastag nyakkendők, vagy a zselétől kardpengeként álló hajak maradtak meg bennem, hanem az egyik zsűritag 6210-es Nokiája. Ekkora schifferséget én élőben még soha nem láttam, köszönöm Miss Hajdú-Bihar!

Széles Diána

Az est fénypontja nekem egyértelműen Debrecen alpolgármestere, Széles Diána volt, aki Papp Lászlót volt kénytelen helyettesíteni, mivel a polgármester egyéb teendői miatt nem tudott részt venni az eseményen. A polgármester úr viszont remélem nem csodálkozott, amikor negyed 10 magasságában pillangókat érzett a gyomrában, ekkor ugyanis a műsorvezető távollétében is megtapsoltatta őt a csaknem teljesen megtelt Kölcsey Központtal. Visszatérve az alpolgármesterre: Széles a színpadon komoly, összeszedett politikus benyomását keltette, sok szemközt viszont kedves, emberközeli, laza nővé változott, aki nem egyszer nyugtatta a főszervezőket, hogy ne idegeskedjenek, minden rendben megy. Akármilyen kényes téma jött szóba, mint például az egyik versenyző dugása az Éden Hotelben, ő végig humoránál maradt. Tisztára, mint egy női Kósa Lajos!

Ezek voltak az én kedvenc Miss Hajdú-Bihar-pillanataim. Ahhoz képest, hogy nem szeretek hasonló rendezvényekre járni, remekül éreztem magam és biztos vagyok benne, hogy jövőre is elmegyek majd! Világbéke!

Hamarosan képgalériával is jelentkezünk!

Read previous post:
Forgalomkorlátozásra kell számítani a Loki-Fradi meccs miatt

Csütörtökön ismét salakmotoroktól fog zengeni a Gázvezeték utca

Close