Kemény bunyó volt Hajdúböszörményben, orrtörés lett a vége

A hajdúböszörményi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta feleségét és annak unokatestvérét, akinek az orrát is eltörte.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 38 éves R. Zsolttal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. július 20-án 19 óra körüli időben a gyanúsított megjelent felesége hajdúböszörményi családi házában, ahol a nővel vitatkozni kezdett, mivel korábban megromlott közöttük a viszony. A házban tartózkodott a nő unokatestvére, aki rokona védelmére kelt. A 36 éves férfit ekkor R. Zsolt tettleg bántalmazni kezdte, ököllel többször megütötte és megrúgta, majd lefejelte. A nő az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök a 38 éves támadót elfogták, a sértetthez pedig mentőt hívtak, aki a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A járőrök R. Zsoltot előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a terhelttel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

via police.hu

Read previous post:
Újabb éjszakai buszokat indít a DKV az augusztus 20-i mulatság idejére

Jó reggelt, Debrecen! Gratulálunk Miss Hajdú-Biharnak, Molnár Dominika Dittának!

Close