Orvvadászokat fogtak a hajdúnánási rendőrök

Folyás külterületén a helyi vadászok tetten értek két férfit, akik engedély nélkül kilőttek egy őzbakot. A hajdúnánási rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 40 éves nagyhegyesi K. József és a 42 éves újszentmargitai Gy. Gáborral szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. június 17-én este egy vadász telefonon arról értesítette a Polgári Rendőrőrs járőreit, hogy Folyás külterületén visszatartanak két férfit, akik a helyi vadásztársaság területén engedély nélkül lelőttek egy őzbakot. A tettesek az elejtett vadat betették a gépjárművük csomagtartójába és a helyszínről el akartak hajtani, azonban a vadászok ebben megakadályozták őket.

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök K. Józsefet és Gy. Gábort elfogták és előállították a Polgári Rendőrőrsre. A nyomozók a 40 éves nagyhegyesi és a 42 éves újszentmargitai lakost gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást 2015. augusztus 18-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

police.hu

Read previous post:
Balhéba torkollott az augusztus 20-i buli Debrecenben

Így festette színesre az eget az ünnepi tűzijáték Debrecenben – FOTÓK

Close