Kizuhant egy férfi egy debreceni kilencemeletes egyik ablakából

Kiesett egy férfi egy Erzsébet utcai kilencemeletes panelház ötödik emeletéről tegnap este Debrecenben. A tíz óra tájékán bekövetkezett balesettel kapcsolatban a rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

Az egyik környéken lakó beszámolója szerint tegnap este 22 óra körül az Erzsébet utcán rövid ordításra, majd egy csattanásra lett figyelmes. Nem sokkal ezután már azt látta, hogy a helyszínre egy rohammentő és egy rendőrségi járőrkocsi érkezett, akik azonnal megkezdték a sötétben fekvő sérült férfi ellátását. A mentősök nyakrögzítőt, valamint lélegeztető tubust raktak rá, majd egy kis idő elteltével hordágyra emelték és elszállították. A járőrök ezután mentek be a panelházba megvizsgálni az eset körülményeit.

A segítségnyújtás során használt eszközök a lakóház melletti területen (Fotó: 4024)
A segítségnyújtás során használt eszközök a lakóház melletti területen (Fotó: 4024)

Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta:

A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az ügyben. A rendőrök a helyszínen az idegenkezűséget kizárták.

A férfi állapotáról egyelőre nem tudunk többet, megkerestük a kórházat is, amint válaszolnak, természetesen közzétesszük.

Üvegdarabok a panelház tövében (Fotó: 4024)
Üvegdarabok a panelház tövében (Fotó: 4024)

A lakóház melletti területen még ma reggel is láthatók voltak a balesetre utaló jelek: üvegdarabokat, valamint a segítségnyújtás során használt eszközöket (valószínűleg a sötétben nem látták a mentősök, ezért maradt ott) találtunk szétszóródva a földön.

UPDATE: Dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi régiójának vezetője megkeresésünkre elmondta, hogy sajnos nem adhatnak ki egy beteg ellátásával kapcsolatban adatokat. A kórház válaszát továbbra is várjuk.

Read previous post:
Kép: csepel.info
Összeütközött két autó a Böszörményi úton, egy sávot lezártak

orbantanc
Így partizik egy igazi államférfi!

Close