Székesfehérváron sem tudott pontot szerezni a Loki

Egygólos győzelmet aratott a Videoton a vendég Debrecen felett a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A székesfehérvári csapat öt vereség mellett a második győzelmét könyvelhette el, és először gyűjtötte be a három pontot saját közönsége előtt. A Debrecen eddig kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és harmadszor kapott ki.

Videoton FC – DVSC-TEVA 1-0 (0-0)
Székesfehérvár, 2147 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Oliveira (91.)
sárga lap: Oliveira (43.), Heffler (45+3.), Kovács (88.), Danilovic (93.), illetve Varga (71.), Bódi (85.)

Videoton: Danilovic – Heffler, Vinícius, Lang, Szolnoki – Simon Á., Pátkai (Suljic, 65.) – Gyurcsó (Pölöskei, 94.), Kovács I., Oliveira – Feczesin (Ivanovski, 84.)

Debrecen: Radosevic – Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut – Bódi, Varga J., Szécsi – Castillion, Sidibe, Balogh N. (Bereczki, 61.)

A Debrecen birtokolta többet a labdát a mérkőzés elején, mégis a Videoton előtt adódott nagyobb helyzet. A játékrész második felében átvette az irányítást a hazai csapat, de támadásvezetése többnyire lassú és kiszámítható volt, így nem sok lehetősége adódott, hogy megszerezze a vezetést. Akadt helyzete a vendég együttesnek is, a befejezéseknél azonban nem volt elég határozott.

A fordulás után is többet kezdeményezett a Videoton, de továbbra sem volt semmi váratlan az akcióiban, így a Debrecen, amely többször teremtett veszélyes helyzetet a hazaiak kapuja előtt, magabiztosan hatástalanította a székesfehérváriak próbálkozásait. A Videoton játékában nem hozott alapvető változást az sem, hogy a 65. percben beállt az Újpesttől pénteken szerződtetett, jól cselező Asmir Suljic, mégis begyűjtötte a három pontot a hazai csapat Filipe Oliveirának a hosszabbításban, távoli lövésből szerzett góljával.

Via MTI

Read previous post:
Ezért nem mehetnek tovább a menekültek a Keletiből

Bár most nem úgy néz ki, de jövő héten véget érhet a nyár

Close