Ötszáz migránst hozhatnak a Keletiből a debreceni menekülttáborba

Az Index megvizsgálta a titokzatos különvonatot a Keleti pályaudvaron, amiről már mi is írtunk nem sokkal ezelőtt. Úgy néz ki, hogy a 6. vágányon várakozó, 500 férőhelyes vasúti szerelvénnyel fogják Debrecenbe szállítani a menekülteket.

Az Index szerint minden jel erre mutat. A helyszínen tartózkodó kollégájuk beszámolója szerint a kocsikra kitettek egy táblát, amelyen az szerepel, hogy

különcélú utazás részére fenntartva!

Egy szigorúan név nélkül nyilatkozó MÁV-dolgozótól azt is megtudták, hogy az 500 férőhelyes vonatot rendőri kísérettel fogják elindítani. Még nincs indulási időpontja, a MÁV-os szerint lehet, hogy csak hajnalban indítják el.

A tudósításban még egy vicces jelenetet is megemlítenek: ugyanerről a vágányról indították el a miskolci vonatot is, és többen erre az üres, menekültes vonatra szálltak fel a miskolci vonat helyett, de aztán leszállították őket.

A legfrissebb információk szerint előkészítették a Keletiben a vonatot, ami a táborba szállítja a menekülteket. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a rendőrök elhalasztják ma, bármire is készültek.

Via index.hu

Read previous post:
Különvonattal szállítanák Debrecenbe a menekülteket a fővárosból?

Több migránst is befogadott otthonába Gyurcsány Ferenc

Close