Bottal ütötte a 4 éves gyereket egy debreceni férfi

A rendőrök elfogták a 45 éves férfit, aki egy 4 éves gyermeket megütött egy bottal egy debreceni buszmegállóban. A férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 2-án 15 óra 50 perc körüli időben L. Attila a Külsővásár téren található autóbuszmegállóban tartózkodott, majd amikor a sértett és édesanyja elhaladt mellette minden előzmény nélkül kiabálni, valamint a kezében lévő bottal hadonászni kezdett. A férfi a bottal a 4 éves kislány arcát is megütötte.

Kép: police.hu

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, aki az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Attila debreceni lakossal szemben.

Forrás: police.hu

Read previous post:
Sátrakat állítanak fel a debreceni menekülttábor területén

Szelfizés közben lőtte agyon magát egy houstoni egyetemista

Close