A meccs után is folytatódtak az atrocitások

A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. Nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a zavargásokat.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: a rendőrök először sorfalat álltak, majd lovasrohammal elkezdték kiszorítani az ultrákat a Kőbányai út irányába a Groupama Aréna környékéről.

Az aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.

MTI Fotó
MTI Fotó

A zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére annyit közölt: valóban sok sérültet vittek kórházba, több vérző fejű embert is el kellett látniuk.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a zavargók a körútnál az egyik 1-es villamos több ablakát kitörték, emellett vasoszlopokat döntöttek ki és faágakat törtek le.

MTI

Read previous post:
Jó reggelt, Debrecen!

Buszokkal szállítják a menekülteket Hegyeshalomra – az osztrákok és a németek beengedik őket

Close