Újabb játszótéri szatírt fogtak el Debrecenben

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság R. Miklós, 18 éves férfi ellen, akit a nyomozók őrizetbe vettek. Korábban már egy Böszörményi út közeli játszótéren, valamint az Egyetem környékén is fogott el szatírt a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 6-án 12 óra 50 perc körüli időben Debrecen,

Fényes udvarban található játszótér egyik padján egy fiatalember szeméremsértő módon mutogatta magát az ott játszó gyerekeknek, illetve önkielégítést végzett.

A fiúra hiába szólt rá az egyik gyermek édesanyja, ő folytatta a cselekményt, majd a közeli buszmegálló irányába távozott. A nő ekkor szólt az élettársának, aki a buszmegállóban kérdőre vonta az ismeretlen fiatalembert. Az esetről történt bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök a 18 éves R. Miklóst elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

via Police.hu

Read previous post:
Előzetes letartóztatásba helyezték Bukarest főpolgármesterét

Nílus, a rendőrkutya betörőt kapott el Nagyhegyesen

Close