A centrifuga és a gyík – 7 tipikus csókpartner

Az ajkaiddal műveled az egyik legjobb szexuális játékot, kommunikálsz is vele, hiszen rengeteg érzelmet és szenvedélyt közvetítesz általa. Összegyűjtöttük 7 típusát a csókpartnereknek. Te melyikkel találkoztál már?

7. A harapós

Az oké, hogy valaki alkalmanként élvez egy-egy csipkedést, de nem gondoljuk, hogy van olyan, aki folyamatosan keserű fájdalom ellen akar küzdeni. Ha összejössz Harapós Józsival, a forgatókönyv elég félelmetessé válhat. Berakni a nyelved a szájába olyan, mintha egy kibaszott medvecsapdával kísérleteznél. Bamm.

gif1

6. A prűd

Ők a tökéletesek, rendkívül szemérmesek. Eszük ágában sincs a nyelvüket beereszteni a szádba, köszönik szépen. Hogy miért? Maga a gondolat is szörnyű számukra. Csak képzeld el őket abban(!) a helyzetben…. mint egy zsák. Valójában muszáj elképzelned, mivel az(!) valószínűleg sosem történik meg.

gif2

5. A túl hangos

Ez a fajta csókoló azt bizonygatja, hogy elérte a “csapjunk bele” szintet. Ezt azzal jelzi, hogy különböző hangokat ad ki. Dugdossa a nyelvét mindenhova, cuppog, talán még röfög is. Mindent bevet azért, hogy beindítsa a másikat. Kicsit olyan, mintha túl izgatott lenne a helyzet miatt. Ezzel csak az a probléma, hogy nevetségessé és zavarba ejtővé válik a partner számára.

gif3

4. A centrifuga

Azt gondolná az ember, hogy ezt a műfajt mindenki kinövi tini korában, de hidd el sokan fennakadnak a rostán. Csak átdugják a nyelvüket a szádba, és pörgetik, mint egy régi centrifuga. Te pedig nem tudsz mást tenni, mint reménykedni a túlélésben.

gif4

3. A gyík

Ez egy másik technika, ami  szörnyen bosszantó tud lenni. Amint átkerül a nyelve a szádba, csinál egy furcsa fel-le nyalást, majd kihúzza. Ez mennyire zavaró és idegesítő lehet!

gif5

2. A nyitott szemű

Van valami furcsa és taszító abban, amikor rájössz, hogy a partnered végig téged nézett csókolózás közben. Képzeld el, hogy “akció” közben kinyitod a szemed egy pillanatra, és egy tágra nyílt szempár fogad. Ha magadra ismersz, mindenképpen hagyj fel ezzel.

gif6

1. A tökéletes csókpartner

Ó, igen, a tökéletes ember. Nehéz megtalálni. Olyan jól csókol, hogy rögtön egymásba merültök és megtaláljátok a közös ritmust. Így tudjátok leginkább letesztelni, hogy működik-e a kémia kettőtök között. Azonban fontos megemlíteni azt is, hogy ha valakivel nem sikerül tökéletesen az első csók, még nem jelenti azt, hogy nem illetek össze. Ha ez így működne, már rég kihaltak volna a bénán csókolók. A jó hír az, hogy egy kis gyakorlással minden helyrehozható. Ha együtt orvosoljátok a problémát, a szörnyűből tökéletes partner válik.

gif7

Via collagestimes.com

Read previous post:
Kődobálásért emeltek vádat a hosszúpályi nő ellen

Hamarosan úgy instázhatsz, mint Van Gogh

Close