Új videókkal rukkoltak elő a debreceni Ki Mit Tube-osok!

Nemrég megmutattuk, hogy kik azok a debreceniek, akik indultak a You Tube idei videós tehetségkutatóján. Most már a középdöntő előtt járunk, és csak hárman maradtak.

Közülük a legjobb eredményt szavazatok tekintetében eddig a LED új produkciója érte el. Az aktuális állás szerint jelenleg több mint 7200 szavazatot szereztek, ezzel ők a nyolcadikok.

Ha tetszett, itt szavazhattok rájuk. Sok kommentelő kifogásolta a magyar nyelvű dalszöveget, de szerintem ez ökörség. A dal teljesen rendben van, sokkal jobban elegyednek benne a szintipopos és italodiszkós hatások, és nem annyira nyilvánvaló a korábban már rájuk sütött Depeche Mode majmolás. A klipről sajnos ez már nem mondható el. Hosszú és unalmas, nem történik benne semmi érdekes vagy emlékezetes. Martin Gore pedig kéri vissza az angyalszárnyait!

A cuki gitároscsajszi, Stringsgirl a 22. helyre csúszott az új videójával. Vajon mi lehetett a baj?

Nekem van néhány tippem, de ha ti ásítás nélkül végig bírtátok nézni ezt a Coelho-rockot, akkor itt szavazhattok rá!

Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos – mondhatják most az Orange Sofa együttes tagjai. Középdöntős videójukkal a 36. helyen állnak, és nem is valószínű már, hogy ennél jobb helyezést el fognak érni. De ha szeretnétek támogatni őket, akkor itt szavazhattok!

Nem olyan irritáló, mint az előző, de ezt a videót se lehet túl sokáig bírni. A kamerát állandóan rángatják, és közben nem is történik semmi látványos vagy érdekes, csak kocsikáznak és jófejeskednek.

Read previous post:
A labortól a patikapolcig: a gyógyszerfejlesztés rejtelmeiről lesz szó a Science Cafe következő előadásán

Ilyen lesz a Kutatók Éjszakája Debrecenben!

Close