Van fölösleges 1,3 milliárdod? Itt egy eladó Bugatti Veyron Debrecenben!

Pontosan 1 milliárd 291 millió forintért hirdetnek a hasznaltauto.hu oldalon egy 2013-as évjáratú Bugatti Veyront, mitöbb, éppen itt, a cívisvárosban! Szóval, ha a cím első felében feltett kérdésre igennel válaszoltál, akkor 9 milliód még marad tankolásra is egy ideig.

Egy ilyen volumenű autóra azért egy komolyabb biztosítást sem árt kötni, ráadásul az 1200 lóerős bordó csoda 8000 köbcentis, W16-os motorja nem kevés üzemanyagot eszik; a Wikipedia szerint városban laza 40 litert, de ha kigurulunk vele az országútra (és ezzel inkább ott lehet közlekedni), már 14,7 literes, a kocsi teljesítményéhez képest abszolút elfogadható fogyasztással számolhatunk.

Csupa olcsóság
Automata váltó, kitűnő állapot, plusz érvényes magyar okmányok. Én nem hezitálnék!

Egyébként a Bugatti Veyron napjaink egyik leggyorsabb és legerősebb közúti autója, ráadásul a Debrecenben meghirdetett, 1950 kilométert futott darab egy Coupe, ami még erősebb, mint a gyári, ezért is ilyen kurva drága. Az alapmodellt már szaros 3-400 millió forint körül megszerezhetjük, a hasznaltauto.hu-n is van néhány eladó darab.

Ha esetleg a jövőbeli tulajdonos olvasná ezeket a sorokat, akkor először is legyen szíves felkeresni minket egy interjúért, másodszor pedig óvatosan lépjen a gázpedálra, mert az autópálya 130 km/h-s limitjét hamar átlépheti a 400 km/h feletti végsebességre képes vadállattal.

Via hir24.hu