A Főnix Csarnokban fogadja a magyar futsalválogatott a románokat

A magyar futsalválogatott a 2016-os szerbiai Európa-bajnokság-részvételért lejátszott pótselejtező első mérkőzésén 2-2-es döntetlent játszott Románia ellen Buzauban. A visszavágót szeptember 22-én, kedden rendezik Debrecenben, a Főnix Csarnokban.

Sito Rivera, szövetségi edző elégedett volt a látottakkal, szerinte a debreceni visszavágón komoly esély kínálkozik az Eb-kvalifikációra:

Úgy érzem, hogy jó eredményt értünk el, a játékosaim végig rendkívül motiváltan játszottak. Az első félidőben főként védekezésre kényszerültünk, aztán a második játékrészben hamar kaptunk két gólt. Ezt követően sikerült visszahoznunk a mérkőzést, két perc alatt egyenlítettünk, de Tóth Gyula remek védései és a csapat stabil védekezése is kellett az eredményhez. Egy tapasztaltabb, erős román csapattal mérkőztünk meg, örülök, hogy az idegenbeli két gólnak köszönhetően jó pozícióból várhatjuk a visszavágót.

A szeptember 15-i mérkőzésen közel telt ház fogadta a csapatokat a buzaui Romeo Lamandi Sportcsarnokban, valószínűleg sokat jelentene a magyar srácoknak, ha a Főnixben is több százan, esetleg több ezren buzdítanák őket. Nagy a tét, megérdemlik a támogatást.

Via mlsz.hu

Read previous post:
Jövő héten még elviselhető őszi idő lesz Debrecenben

Hatalmas siker a Davis Kupában! Fucsovics nyert, 16 év után feljutottak a magyarok

Close