Szeptember végén átadják a Párizsi Udvar fullos lakásait

Megújul Debrecen belvárosa, a Hunyadi és a Péterfia utca sarkán 9 és fél ezer négyzetméteres épületkomplexumot húznak fel az első ütemben. A Párizsi Udvar beruházás az Ybl-díjas Kováts András tervei alapján készül el szeptember végére – írja az orientpress.hu.

A Párizsi Udvar három ütemben valósul meg, tavaly tavasszal kapták meg rá az építési engedélyt. Idén márciusra elérték a hatszintes épület legmagasabb pontját. A teljes komplexum 300 lakást és 4.000 négyzetméternyi üzletterületet foglal majd magában. Felépítésének költségei várhatóan elérik a 9 milliárd forintot. Az első ütemben a földszinten 3.000 négyzetméteren boltok és vendéglátóegységek várják majd a látogatókat. A lakások átadás-átvételére szeptemberben kerül sor, míg az üzletsorok nyitását novemberre tervezik.

A Párizsi Udvar mintaháznak tekinthető, mivel a beépített rendszerelemek mindegyike környezetbarát termék, és tűzvédelmi szempontból teljes mértékben megfelel az Európai Műszaki Engedélyben leírtaknak, valamint a hazai előírásoknak.

Via orientpress.hu

Read previous post:
Mától új püspök vereti a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyében

Ilyen volt a III. Tour de Debrecen – FOTÓK

Close