Debrecenben is lesz éttermek hete!

Megkezdődött az asztalfoglalás az október 12. és 18. közötti 9. Étterem Hétre, melynek keretében a résztvevő több mint 100 felső- és középkategóriás budapesti és vidéki étterem kedvezményes áron kínál minőségű vacsora- és ebédmenüt.

A vendégek a szokásoknak megfelelően három fogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthatnak 3300 forintos áron, az úgynevezett prémium menüt pedig 4900 forintért, így az érdeklődők kipróbálhatják a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó vendéglátóhelyek kínálatát. A prémium menük különleges minőségét több kiváló, Michelin-ajánlással is rendelkező étterem fémjelzi. Eddig csaknem 120 étterem csatlakozott a programhoz.
Kiss Zoltán, az étterem hetet szervező DiningCity.com munkatársa a program szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy idén újdonságként több kiválasztott étteremben egyedi borajánlattal, egy Disznókő Tokaji Kései Szüretből készült borkoktéllal várják a vendégeket.

A programban résztvevő éttermekben limitáltak a helyek, hogy mindenki számára biztosíthassák a legmagasabb minőségű ellátást. Foglalni kizárólag online, a www.etteremhet.hu oldalon lehet foglalni. A foglalásról a vendégek e-mailben kapnak értesítést.

A kínálat széles körű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland étteremhét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

A DiningCity Étterem Hét debreceni résztvevő éttermei:

  • Barabás Étterem
  • Fenyves Vendéglő – Erdőspuszta Club Hotel****
  • IKON Étterem

via MTI

Read previous post:
Állatok, akik humánusabbak az embereknél: Egy hétig vigyázott csapdába esett barátjára egy kutya

Mellkason szúrta élettársát egy tiszagyulaházi férfi

Close