Vonattal ütközött össze egy személyautó Téglásnál

Vonattal ütközött össze egy személykocsi egy téglási vasúti átjáróban hétfő délután – tájékoztatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Úgy tűnik, szeptember 28-a nem lesz a MÁV szerencsenapja, ma délelőtt és délután is késtek a vonatok a debreceni vasútvonalon, most pedig a baleset miatt pótlóbuszokkal szállítják az embereket az érintett útszakaszon.

Demeter Erika közölte: a Debrecen felől Nyíregyháza irányába közlekedő Intercity Téglás belterületén, a vasúti átjáróban – még tisztázatlan körülmények között – összeütközött egy személygépkocsival.

Rácz Máté megyei katasztrófavédelmi szóvivő arról tájékoztatott, hogy a személygépkocsiban ketten utaztak, egyikőjük könnyebben megsérült, a vonaton senki nem sérült meg.

A MÁV az adott pályaszakaszt lezárta. A Debrecen-Záhony vonalon az utasok vonatpótló autóbusszal utazhatnak tovább – tette hozzá.

UPDATE: A Mávinform szerint a fénysorompó jól működött az átjáróban. A forgalmat egy időre szüneteltették, de azóta egy vágányon újra járnak a vonatok.

Via MTI

Read previous post:
Folyékony víz lehetett a Marson

Elvágták a vasúti kábelt, egy órát is késhetnek a debreceni vonatok

Close