A járókelőknek próbálták eladni a lopott biciklit Hajdúhadházán

A hajdúhadházi rendőrök elfogtak két fiatalembert, akik a megalapozott gyanú szerint Téglásról elloptak egy kerékpárt.

A hajdúhadházi rendőrök  szeptember 29-én gépkocsival a Károlyi Gáspár utcán járőröztek, amikor 15 óra 45 perckor észrevettek két fiút az utcán, akik egy kerékpárt ajánlottak megvételre az arra járóknak. A két fiatal a rendőrautót meglátva hirtelen távozni akart a helyszínről. A rendőrök utánuk mentek, igazoltatták és kérdőre vonták őket a kerékpár származását illetően, amire a fiúk nem tudtak magyarázatot adni, majd beismerték, hogy azt egy téglási parkolóból ellopták és vonattal szállították Hajdúhadházra.

A járőrök a 18 éves B. Krisztiánt és 17 éves társát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket, amelyet követően B. Krisztiánt bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a kerékpárt lefoglalták a fiatalemberektől.
A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a két helyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást szeptember 30-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

A nyomozóhatóság kéri a képen látható kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen személyesen – a tulajdonjogot igazoló dokumentummal, hivatkozva a 09030/776/2015.bűnügyi számra – a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Via Police.hu

Read previous post:
Közel 370 millió forintot ad a kormány a kísérő nélküli gyerekek ellátására

Hajdúszoboszlón akart lopni Repülős Gizi

Close