Dzsudzsák már tovább is adta a Párizsi Udvarban lévő részét külföldieknek

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyírlugosi származású Dzsudzsák Balázs komoly területrészeket tudhat magáénak az épülő Párizsi Udvarban. A sztárfocista megvásárolt ezer négyzetméter üzlethelyiséget, valamint a felső szinten található lakások felét, melyek háromnegyed részétől forrásaink szerint már el is búcsúzott.

Sokak Dzsudzsija információink szerint leginkább külföldi befektetőknek adta el lakásainak több mint háromnegyedét. Persze saját magáról sem felejtkezett el, hagyott magának otthont a luxusközpont tetején.

Mivel is jár egy legfelső emeleti penthouse? Száz négyzetméteres luxus magántér, kétszáz négyzetméteres zöld tetőterasz, gyönyörű panoráma.

A Párizsi Udvar tulajdonosa egyébként minden téren arra törekedett, hogy a luxus ötven árnyalatát vigye az üzletházba. Úgy tudjuk, egy Penny Market is egyike lesz az ott nyíló boltoknak, továbbá Budapest egyik híres cukrászdája és egy drogéria is kinézett már magának egy-egy helyiséget benne, amelyek minden bizonnyal a shoppingoló hölgyek kedvelt célpontjai lesznek. Ne ijedjünk meg! Fodrászat előtti sorokkal nem fogunk találkozni a folyosókat róva, a tulajdonos ugyanis nem szeretné, ha különböző szagok terjengenének az épületben.

Végül, hogy mennyibe kerül egy-egy ilyen ablak nélküli üzlet havi bérleti díja? Információink szerint hatvan négyzetméterért 140-180 ezer forintot kell fizetni, ami nagyjából egy budapesti középkategóriás albérlet árával vetekszik.

Read previous post:
Tizenöt éves a Sport Televízió

Mesék, amiknek zenéire egyszerre zendítünk rá

Close