Csávó brutális becsúszással kapta el a bolti tolvajt

Pár órája látott napvilágot az a belső kamerás felvétel, mely egy hollandiai szupermarketben történt megdöbbentő esetet rögzített. Az egyik ott dolgozó fiatalember éppen egy korábban tetten ért és menekülő tolvajt fogott el, de nem akárhogy!

Ahogy az a videón is jól látszik, a tolvaj az egyik bolti sorról kikanyarodva próbálta lerázni az őt üldöző szupermarketi alkalmazottat, s nagyjából egyméteres előnnyel haladt előtte. Erre a srác váratlant húzott elő: páros lábbal, hátulról csúszott be az enyveskezűnek! A mozdulat sikeresnek bizonyult, a tolvaj akkorát esett, mint egy ólajtó, míg az ott dolgozó fiú csak az üvegfalnak csúszott neki, onnan rögtön felpattanva pedig már könnyedén el tudta kapni a tettest.

Az eset nem mindenhol aratott osztatlan sikert. Egy Reddit-hozzászóló szerint az Egyesült Államokban az ilyen alkalmazottnál az a legkevesebb, hogy elbocsájtják, hiszen az ő és a tolvaj testi épségének kockáztatása semmilyen fajta esetnél nem lehet indokolt. Mi viszont jót röhögtünk rajta és bízunk benne, hogy a holland srác megtarthatja állását – vagy esetleg biztonsági őrként folytathatja tevékenységét.

Read previous post:
Ki után fut a férfi, ki után fut a nő?

Kiderült, ki Balla Irma gyilkosa

Close