Ki után fut a férfi, ki után fut a nő?

Parádés vígjátékkal szerepel október 8-án a Lovardában az Ivancsics Ilona és Színtársai társulat: a Ki fut a nő után, avagy ki után fut a nő című darabban Szabó Győző, Nagy Enikő és Széles Tamás játsszák a főszerepet.

A két felvonásból álló előadás középpontjában a férfi-nő kapcsolat nehézségeit, buktatóit és örömeit követheti végig a közönség, az alaptörténet felvonásonként a változik majd.

Az első részben két férfi fut egy nő után, a hódító Casanova szerepét magára öltő Szabó Győző, és az ábrándozásra hajlamos Széles Tamás, akik mindketten ugyanannak a nőnek próbálják elcsavarni a fejét – akiben mindketten mást látnak.

A második rész középpontjában Belinda áll, aki elhanyagolva érzi magát üzletember férje mellett és beleszeret egy ismeretlen idegenbe, aki napok óta minden lépését követi. A feleség azonban nem tudja, hogy a rejtőzködő magándetektívet éppen a férje fogadta fel, hogy kiderítse, mit is csinál az asszony napközben, megcsalja-e vagy hűséges feleségként tölti idejét. A férj azonban szinte felrobban a méregtől, mikor kiderül, hogy a saját maga által ásott verembe esett bele.

A Peter Shaffer eredeti története alapján készült vígjáték napjainkban játszódik és megpróbál válaszokat keresni a mindenki által oly fontos kérdésekre: Kit választunk és miért választjuk éppen őt? Mi választunk vagy minket választanak? Vajon jól választunk-e? A megoldás sok humorral megtalálható október 8-án 19.00 órától a Lovarda színpadán.

Az előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Napló-székházban, a Tourinformban, az IBUSZ, Földkörüli Utazás és OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Libri könyvesboltban és a Líra könyváruházban kaphatók.

Read previous post:
Kiderült, ki Balla Irma gyilkosa

Mókusnak, kutyának és macskának öltözött emberek flangáltak Debrecen utcáin az állatok világnapja alkalmából

Close