A Bursaspor máris mellőzni kezdi Dzsudzsákot?

Már majdnem azt hittük, sikersztori lesz Dzsudzsák Balázs törökországi kalandja. Török sajtóértesülések szerint a nyáron hosszú és kacifántos út végén a Bursaspornál kikötő játékos teljesítményével a klub vezetősége nem maradéktalanul elégedett, ezért a válogatott szünet után megbeszélést tartanak vele – írja a Nemzeti Sport Online.

Dzsudzsák eddig hat mérkőzésen két gólt és három gólpasszt jegyzett a török csapatban, ami szélsőként nem is tűnik annyira rossznak. A bursa.com beszámolója szerint a szakmai stáb ennek ellenére nem teljesen elégedett a magyar válogatott futballistával, akit a legutóbbi meccsen már a 63. percben lecserélték.

A háttérben állítólag szakmai ellentétek húzódnak, éppen ezért szeretnének egyeztetni Dzsudzsákkal a válogatott szünetet követően. Úgy tudni, a Bursaspornál azt szeretnék elérni, hogy a magyar játékos minél több játékrendszerben és pozícióban bevethető legyen, valamint maximálisan beilleszkedjen a szakmai stáb elképzeléseibe, amely sokkal többet vár tőle. A törökök hozzáteszik, ha Dzsudzsákkal nem sikerül zöld ágra vergődni, a Barcelona korábbi játékosa, az első hét fordulóban csak 94 percet játszó Isaac Cuenca kaphat egyre több lehetőséget.

Ahhoz képest, mekkora megváltóként kezelték a nyírlugosi Ronaldot, hamar elillant a varázs. Dzsudzsák korábban a PSV-nél is játszott irányítót, ez azonban már jó pár éve volt, bár nem ő lenne az egyetlen, aki az idő múlásával a szélről középre kerül. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul a bursai love story.

via nso.hu

Read previous post:
Gázspray is előkerült a piaci bunyóban

Holnap kezdődik az őszi érettségi

Close