A Groupamában is kaphatók jegyek a magyar-feröeri meccsre

A ma este 20.45 órakor kezdődő, sorsdöntő Magyarország- Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtezőre a készlet erejéig, a mérkőzés helyszínén is lehet jegyeket vásárolni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Eb-selejtező előtti napon jelentős forgalom mellett zajlott a jegyárusítás, és szerda estére közel 17 ezer belépő talált gazdára a találkozóra. Miután továbbra is nagy az érdeklődés, és szerda este még minden árkategóriában voltak szabad jegyek, az MLSZ csütörtökön, a találkozó helyszínén is értékesít belépőket. A Groupama Aréna 3-as kapujánál egy, a Groupama Aréna jegyirodájában négy pénztár nyit ki, és várja a szurkolókat egészen a találkozó kezdetéig. A mérkőzés helyszínén már csak szurkolói kártyával lehet belépőket vásárolni.

A szervezők azt javasolják a mérkőzésre kilátogató nézőknek, hogy ha csak lehet, tömegközlekedési eszközzel érkezzenek, lehetőség szerint, minél korábban. A kapuk 18.45-kor nyitnak. Az MLSZ kéri a drukkereket, hogy a jegyük mellé készítsék elő a személyazonosításra alkalmas klubkártyájukat vagy személyi azonosításra alkalmas igazolványukat, mert a rendezők ellenőrizhetik a dokumentumokat. Akinél nem egyeznek az adatok, azok nem jutnak be a stadionba. A szövetség kéri, hogy mindenki a jegyén szereplő kapun lépjen be a stadionba, és így közelítse meg ülőhelyét, a jegyen szereplő helyéről nézze a mérkőzést, ne álljon vagy üljön a lépcsőkre.

Az MLSZ arra bíztatja a szurkolókat, hogy a mérkőzés során sportszerűen biztassák a magyar válogatottat, tartózkodjanak a rasszista vagy másokat sértő megnyilvánulásoktól. Emlékeztet arra, hogy az európai szövetség (UEFA) fegyelmi testülete még nem zárta le vizsgálatát a legutóbbi hazai Eb-selejtező kapcsán, ezért kiemelt mérkőzésként kezeli a találkozót. Újabb szurkolói rendzavarások esetén a válogatott következő tétmérkőzésére szinte bizonyosan zárt kapuk mögött kerül sor, emellett az európai szövetség akár pontlevonással is büntetheti a magyar válogatottat.

via MTI

 

Read previous post:
A Bursaspor máris mellőzni kezdi Dzsudzsákot?

Gázspray is előkerült a piaci bunyóban

Close