Holnap kezdődik az idei FilmÜnnep

Öt filmet vetítenek premier előtt az októberi Cinema City Filmünnepen, amely tematikus filmklubokkal, közönségtalálkozókkal és kedvezményes árú jegyekkel várja a közönséget október 15. és 18. között – írja az MTI.

A mozihálózat közleménye szerint az immáron negyedik alkalommal, minden vidéki és fővárosi Cinema Cityben megrendezett sorozaton premier előtt láthatja a közönség a Sicario – A bérgyilkos, a Machbeth, Anyám és más futóbolondok a családból, valamint a Szerdai gyerek és a Kókusz Kokó, a kis sárkány című filmeket. Emellett további három alkotás – Bíborhegy, Mélyütés, Fák jú tanár úr! 2. – premierét is a Filmünnep hetére időzítenek.

A téli szezonban műsorra kerülő két magyar filmmel kapcsolatban – Anyám és más futóbolondok a családból, Szerdai gyerek – közönségtalálkozót is szervez a mozihálózat, amelyen az alkotók és főszereplők vendégszereplésével neves filmesztéták fogják vezetni a beszélgetést. A korábban debütált alkotások közül a vidéki különvetítéseken többek között Nyíregyházán is műsorra tűzik a Roger Waters: A fal, vagy Kaposváron a Dübörög a szív című filmeket. Zalaegerszegen látható lesz a (Sz)ex az oka mindennek című produkció, míg Veszprémben a Bazi nagy francia lagzikra, Szolnokon a Sinister második részére, Szombathelyen pedig Az ajándékra ülhetnek be a mozirajongók kedvezményesen.

Az idei évben először a Cinema City internetes oldalán követhető Filmünnep TV élőben közvetíti a mintegy negyven közéleti szereplővel, televíziós műsorvezetővel, színésszel és énekessel készült vetítés előtti beszélgetéseket – olvasható a közleményben.

Az októberi FilmÜnnep ideje alatt a mozirajongók a csak az esemény kedvéért újból műsorra tűzött és legújabb filmeket a 2D vetítéssel 730, a 3D-s alkotásokat 930 forintért, plusz a szemüveg áráért nézhetik meg. A Cinema City FilmÜnnep előadásaira jegyvásárlás a www.cinemacity.hu oldalon lehetséges. Jegyfoglalást a négy napban a weboldal nem engedélyez – írja a HVG.

via MTI, HVG

 

Read previous post:
Emelkedett a gázolaj ára

Jó reggelt Debrecen! Ezen a napon született meg Micimackó!

Close