Mentősökkel és rendőrökkel együtt emlékeztek meg a motorbalesetben elhunyt mentősről

Figyelemfelhívó megemlékezést tartottak a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök október 14-én 7 óra 45 perckor a Békéssy Béla utca és a Borbíró téri szervizút kereszteződésében, ahol egy hete egy 28 éves mentős vesztette életét, aki motorjával közlekedve ebben a kereszteződésben ütközött össze egy személygépkocsival.

Suba István  százados a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési előadója és Dr. Pápai György az Észak-alföldi Mentőszolgálat regionális igazgatója együtt, megrendülve emlékeztek meg az elhunyt fiatalemberről és a baleset kapcsán mindenkit megkértek, hogy fokozott figyelemmel, egymásra odafigyelve közlekedjenek.

Kép: Police.hu

Idén megyénkben eddig 5 motoros vesztette életét közúti közlekedési balesetben. A halálos kimenetelű balesetek – a kevés számú műszaki hibák kivételével – minden esetben az emberi figyelmetlenségre vezethetőek vissza, ezért nagyon fontos, hogy a közlekedési szabályokat mindenki tartsa be, hiszen azok így megelőzhetőek.

Kép: Police.hu

A meghalt motorosokat egy-egy bukósisak jelképezte, amelyek elé a megemlékezők virágot helyeztek és gyertyákat gyújtottak. Az elhunytak emlékére szóltak a szirénák.

Via Police.hu

Read previous post:
Visszanyalt a holland fagyi, Van Persie elképesztő öngólt fejelt – VIDEÓVAL!

Holnap kezdődik az idei FilmÜnnep

Close