Visszanyalt a holland fagyi, Van Persie elképesztő öngólt fejelt – VIDEÓVAL!

Hollandia hihetetlenül nagyot bukott az Eb-selejtezőn, hiszen a cseh, az izlandi és a török csapat mögött mindössze a negyedik helyen végzett csoportjában, így biztosan lemarad a jövő évi kontinensbajnokságról. Nem úgy a magyar válogatott, melynek még van esélye, ehhez azonban pótselejtezőt kell játszania. Azonban nem csak minket tréfált meg a sors egy különös góllal.

A hollandok Csehországot fogadták az utolsó körben, s matematikailag volt még esélyük a továbbjutásra. Ám a vendégek hamar lehűtötték a kedélyeket, a félidőben már kettővel mentek, s hiába játszott az Oranje majdnem egy félidőn át emberhátrányban, végül nem sikerült nyerniük, így kiestek.

Az abszolút mélypont a 66. percben jött el Danny Blind csapatának, ekkor ugyanis Robin Van Persie, a Fenerbahce csatára hihetetlen öngólt szerzett fejjel. Ekkor a csehek már 0-3 arányban vezettek, így gyakorlatilag a korábbi klasszis verte bele saját csapatának koporsójába az utolsó szöget.

Az eset képekben:

Látható, hogy a mozdulat egyébként pazar munka, csak éppen nem a megfelelő kapuba. Hollandia tehát búcsúzott a további küzdelmektől, velük nem találkozhatunk jövő nyáron. Pár hét múlva viszont kiderül, hogy a magyarokkal fogunk-e.

via LatestGoals YouTube

Read previous post:
Holnap kezdődik az idei FilmÜnnep

Emelkedett a gázolaj ára

Close