A debreceni rendőrök úgy kapják el a biciklitolvajokat, mint éhes fideszes oligarcha a közbeszerzéseket

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint három kerékpárt tulajdonított el egy társasház pincéjéből.

Egy férfi 2015. október 16-án 16 óra 5 perc körüli időben telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy Debrecen, Nagyszőlőskert utcában egy korábban tőle ellopott kerékpárral egy ismeretlen férfit látott közlekedni. A rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Lászlót, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A 40 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi 2015. október 16-án az éjszakai órákban Debrecen, Hadházi úton található társasház pincéjébe bement és onnan három kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a gyanúsítottól lefoglalt kerékpárt visszadták a bejelentőnek.

A Debreceni Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya N. László ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja nyomozást.

Police.hu

Read previous post:
Polgárőr-rendőr közös akció Debrecen határában

Bolti szarkákat keresnek a debreceni rendőrök

Close