Bevallom: iszonyúan jó, hogy van 888!

Miután az Index és a 444 is cikket írt A BIZTONSÁGPOLITIKAI SZAKÉRTŐRŐL, Nógrádi Györgyről, a 888.hu úgy gondolta, ír egy “tisztázó” posztot, ami szerintem arra lett volna hivatott, hogy megvédje Nógrádit, vagy legalábbis azt, amit ő menekültkérdésben állít. Kiemelem belőle a kedvenc részem, de érdemes az egészet végigolvasni.

Aki járt már fősiskolán, egyetemen, akár csak naív antropológiai céllal és talákozott már ott tanító bennszülöttekkel, az tudja, hogy két archetípusa van a tanároknak. Az egyik jól beszél, imádják a diákok, szórakoztató, jó pedagógiai érzéke van, gyakorlatias, hatékonyan ad át tudást, de nem erőssége a publikálás, nem ír jól, nem rukkol elő új dolgokkal. Meg van a prof. Aki már 40 évesen nemzetközi „sztárokkal” írt közös kötetbe, mindene a tudományos teljesítmény és a szakmai közösség elismerése, de a diákokra szarik, kivéve, ha azok láthatóan különleges képességekkel bírnak. Például nagy a mellük. Vagy megoldanak egy matematikai sejtést.

Ezt a cikket órákkal ezelőtt már megosztottam a saját tumblerem, akkor a következő szöveggel:

Jól van bazmeg :DDD megígérném, hogy ez az utolsó, de nem tudom megígérni, mert annyira kínos és szánalmas, hogy valaki oké, pénzért meg szolgalelkűségből ír le dolgokat. Itt Debrecenben ez kurvára mindennapos, pláne a sajtóban, na de ők közben próbálják másban kiélni magukat, zenélnek, könyvet írnak, fociznak, akármi. Amit meg kell, a faszszopást, azt meg csendesen megcsinálják, mint munkát.

De a 888… Mosolyogva pökhendin trendin közpénzfasztszopni, szerintem ez unikum, ilyen nincs ezen a világon

Ezt a posztot el kell rakni, sőt, minden egyes 888-as cikket meg kell őrizni, mert most még fel sem fogjuk mekkora kínos dolog ez és milyen király lenyomata lesz majd ennek a korszaknak.

Köszönöm a figyelmet, most folytatódik a hírfolyam!

Read previous post:
Nincs szíved, ha elítéled ezt a hajdúnánási tolvajlányt

Hiába tűnik úgy, hogy a magyar kormányzat célja a haverok zsebének teletömése

Close