Kaszával akarta megölni a zsákai férfit

A hajdú-bihari rendőrök elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 46 éves zsákai B. Barnabással szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 26-án 3 óra 19 perckor az Országos Mentőszolgálattól érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy zsákai családi házban ismeretlen tettes megsebesített egy férfit, akinek a sérüléseit jelenleg is ellátják.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az elkövető rátörte a családi ház bejárati ajtaját a sértettre és élettársára, akikkel veszekedni kezdett. A támadó ezt követően a kezében lévő kaszával testszerte megvágta és megöléssel fenyegette az 52 éves férfit, majd a házból elmenekült.

A rendőrök a 46 éves férfit 2 órán belül egy közeli házban megtalálták és elfogták, majd a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A helyszíni intézkedések során az elkövetés eszközét a nyomozók lefoglalták.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói B. Barnabást gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Read previous post:
Rákkeltő lehet a debreceni páros

Nem bírtak megenni másfél mázsa rizst, elúszott a Guinness-rekord

Close