Elüldözi az albérlőket egy debreceni lakásból Pityu, a pohártologató szellem

A  nap legdurvább debreceni történetét a Blikk szállította nekünk. A sztori Pityuról a pohártologató szellemről szól, aki nem hagyja nyugton az albérlőket!

Csak saját felelősségre továbbolvasni! Változatlanul ideteszem a Blikk írását, mert ahogy mondani szokás: TÖKÉLETES!

A különös történet egy évvel ezelőtt kezdődött. Egy Pityu becenevű férfi éppen kiköltöztetett egy ott lakó családot, ám szívrohamot kapott és meghalt. A lakás alsó szomszédja szerint a munkás szelleme továbbra is ott van a társasházban, sőt szerinte skype-beszélgetés közben halkan ő is belemotyog a társalgók mondandójába…

Két zörgés az igen, egy pedig a nem. Ezen kívül gyakran előfordul, hogy a konyhapulton hagyott poharakat tologatja, a szobában hallatszik az üvegpoharak “csikorgása” a pulton, mikor kimegyek nem ott vannak a poharak ahol hagytuk. Ha mégsem teszem ki a poharat elkezd “vergődni”, például eldönti a cipőket, leveri a kabátokat a fogasról, és olyan is előfordult hogy “kiment” a lámpa a ház bizonyos pontján, viszont a pohár kirakása után égőcsere nélkül mintha mi sem történt volna visszajött a világítás – közölte az egyik szomszéd, aki elmondása szerint már megbarátkozott Pityuval, ám az új lakók nem maradnak néhány hónapnál tovább, őket “elüldözi” a szellem.

Read previous post:
Fotó: police.hu
Gyilkolni akart, de a hajdú-bihari rendőrök lenyomták, mint a bélyeget – VIDEÓVAL

tenytar.blog.hu
Debrecenben is akarnak közmeghallgatást Paks 2-ről!

Close