Ezeket a 4024-es cikkeket szerettétek a legjobban (18+)

Két hónappal ezelőtt bezártuk a 4024 kapuit, a főszerkesztőnk egy érzelmes poszttal búcsúzott az olvasóktól és a kollégáktól. Azóta sok víz lefolyt már a Tócón, de úgy döntöttünk, még egyszer visszatekintünk, és összeszedjük egy csokorba a legnépszerűbb bejegyzéseinket, ezzel kívánva nektek minden jót az új évben.

Az öt legnézettebb cikkünket fogjuk felsorolni. A listát hátulról kezdjük, néhány szóval jellemezzük az adott írást, mellette pedig láthatjátok majd azt is, hogy pontosan hányszor töltötték le. Nézzük!

5.

Működő szexlyukak a Debreceni Egyetem főépületében (18+)

Glory hole. Szexlyuk. Szubkultúra. Debreceni Egyetem. 45 225 letöltés.


4.

„Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy egyszer pornószínésznő leszek” – interjú Anita Bellini debreceni pornósztárral (18+)

Anita Bellini. Interjú. Pornó. Debrecen. 67 761 letöltés.


3.

Nem a négyes mellett ácsorgok, hogy egy kamionost szopjak fél órában ötezerért (18+)

Egyetemista lány. Prostitúció. Megélhetés. Debreceni Egyetem. 73 835 letöltés.


2.

Hamarosan nyílik a debreceni “Disneyland”!

Élménypark. Kikapcsolódás. Disneyland. Debrecen. 75 184 letöltés.


1.

Ki is valójában Almási Kristóf?

Almási Kristóf. Mém. Emberméretű. Szalmazsák. 112 668 letöltés.


Összefoglaló

A listából azonnal kiderül, hogy a 18+-os, szaftos témákat eléggé csíptétek, de Almási Kristófot így sem tudta senki megverni. Hiába, a sok gyakorlás a szalmazsákon…

És hogy mennyi az annyi pontosan? Az indulás óta 3748 cikk íródott (ezzel együtt 3749), az oldalt 1 010 350 egyedi látogató nézte meg, és több mint 5 milliószor töltötték le. A 4024-et összességében kicsivel több férfi olvasta, mint nő. A “gyengébbik nem” képviselői nem sokkal maradtak le, a százalékos megoszlási arány 51,6-48,4% a férfiak javára.

A legtöbben Windows operációs rendszert használtak, Chrome böngészővel és UPC-s netkapcsolattal. A mobilosok között a Telekom-előfizetők voltak a legtöbben, az operációs rendszereknél pedig az Android nyert. Ennek ellenére a mobileszközök listáján az iPhone áll az első helyen.

Innen is külön üdvözöljük azokat az olvasóinkat (országonként egy ember), akik Szenegálból, Nicaraguából, Jamaikából, Tádzsikisztánból és Türkmenisztánból követték a debreceni híreket! Mindenki másnak pedig ezúton kívánunk sikerekben gazdag, boldog új évet! Találkozunk 4024-ben!

Read previous post:
vege
Ennyi volt! Vége a 4024-nek!

goose
Márton-napi libalakoma lesz Debrecenben egri borokkal

Close